ОДРЖАН РЕДОВНИ ГОДИШЊИ САСТАНАК ЦИЛАП ПРОЈЕКТА

26.11.2021
image

Редовни годишњи састанак руководства ЦИЛАП пројекта и вођа компоненти – Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове и Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове  одржан је на Јахорини 23. и 24.11.2021. године.

Састанак је водила директор ЦИЛАП пројекта Анђа Зимић у сарадњи са координаторима имплементације пројекта који су именовани испред обје геодетске управе.

Координатори компоненти ЦИЛАП пројекта током састанка су представили досадашње резултате и остварене индикаторе за 2021. годину, те планове и индикаторе за сљедећу 2022. годину, која је уједно и задња година имплементације излазне/завршне фазе пројекта.

Како је годишњи састанак прилика за дефинисање активности за радни и временски план, обављене су додатне консултације и договори вођа компоненти обје управе у вези са усаглашавањем будућих планова.

Радна група представила је резултате рада из 2021. године, између осталог рад на теренском попису и имплементацији пројекта у Бањалуци, Градишци и Лакташима и истакла значај сарадње са локалним заједницама.

Учесници су изразили задовољство оствареним резултатима и заједничким радом, те истакли како очекују сличне и још боље резултате у наставку провођења ЦИЛАП пројекта кроз излазну/завршну фазу.