У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА ДЕЛЕФ ОДРЖАН ТРЕНИНГ У ОБЛАСТИ ПРОЈЕКТНОГ МЕНАЏМЕНТА

16.05.2024
image

У оквиру пројекта „Дигитално унапређење управљања земљиштем за европску будућност БиХ“ – ДЕЛЕФ у периоду од 13. до 18. маја 2024. године у Мостару одржава се тренинг за нове чланове овог пројекта.

Током ове вишедневне обуке учесници имају прилику да се упознају са различитим областима пројектног менаџмента, пројектним моделима, правилима и процесима, управљањем ризицима као и имплементацијом перспектива Шведске агенције за међународни развој и сарадњу (СИДА).

Поред тога,  учесници имају прилику да усвоје нова знања и вјештине у вези са управљањем и имплементацијом пројектa ДЕЛЕФ, као и реалиацијом планираних пројектних активности у оквиру пројекта.

Учесници на тренингу су представници Републичке управе за геодеске и имовинско-правне послове, Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове и стручњаци из Геодетске управе Краљевине Шведске Лантматериет.

Пројекат ДЕЛЕФ је партнерски пројекат Геодетске управе Краљевине Шведске Лантматериет, Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове и Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове. Пројекат се финансира донаторским средствима Краљевине Шведске путем шведске агенције СИДА.