ПРЕДСТАВНИЦИ РУГИПП-А НА КОПАОНИК БИЗНИС ФОРУМУ

08.03.2023
image

Представници Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове присуствују јубиларном 30. Копаоник бизнис форуму, који се одржава у периоду од 5. до 8. марта 2023. године на Копаонику.

Овогодишњи форум усмјерен је на тежњу за одрживом економијом у неизвјесним временима, великим изазовима за Србију и Западни Балкан, као и побољшању учинка српске привреде кроз аналитичке доприносе и дијалог између релевантних актера.

Специјални гост на форуму је Гил Индермит, главни економиста и виши потпредседник за економију развоја Свјетске банке, међу готово 200 панелиста су бројни стручњаци из различитих области економије и бизниса, међу којима су Јоргованка Табаковић, гувернер Народне Банке Србије, Александар Влаховић, предсједник Српске асоцијације економиста, Павле Петровић, предсједник Фискалног савјета Србије, Синиша Мали, министар финансија у Влади Републике Србије, његова екселенција Пијер Кошар, амбасадор Француске у Србији, његова екселенција Кристофер Хил, амбасадор САД у Србији и њена екселенција Анке Конрад, амбасадор Њемачке у Србији.  

Током трајања форума биће одржане 33 панел дискусије, као и пленарне сесије и посебни догађаји. Значају овог форума доприносе говорници и учесници из земље, региона и свијета, из академске заједнице, углавном из економије, пословног менаџмента и информационо-комуникационих технологија, политике, финансија и бизниса. Копаоник бизнис форум организује Савез економисте Србије са партнерима.