СТАНКОВИЋ ОДРЖАО ГОДИШЊИ САСТАНАК СА ШЕФОВИМА ПОДРУЧНИХ ЈЕДИНИЦА И КАНЦЕЛАРИЈА

26.12.2022
image

Директор Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) Драган Станковић одржао је дана, 24.12.2022. године, у Лакташима  годишњи састанак са вршиоцима дужности помоћника директора и шефовима свих 48 подручних јединица и 16 подручних канцеларија о резултатима рада у овој и плановима за наредну годину.

Станковић је овом приликом  рекао да је протекла година за Управу била захтјевна, али плодоносна и врло успјешна.

„Можемо бити задовољни и поносни на урађено, али не требамо се тиме задовољити. Сви заједно, као колектив можемо и морамо боље и јаче, пратећи модерне технологије и захтјеве савременог доба, допринијети унапређењу услуга Управе на задовољство свих грађана наше Републике. Само када знамо да смо дали све од себе, можемо бити задовољни резултатима“, закључио је Станковић.

Станковић је поручио да сви запослени требају имати јединствен циљ, а то је ефикасна, брза и модерна Управа, као поуздан јавни сервис за пружање услуга, те лидер за све геодетске и катастарске операције и чувар сигурности геопросторних података и података о непокретностима у Републици Српској.

Током састанка шефови подручних јединица и  подручних канцеларија  представили су резултате рада за 2022. годину и планове рада за наредну годину.