НАЧЕЛНИЦА ОДЈЕЉЕЊА ЗА ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ ИСПРАЋЕНА У ПЕНЗИЈУ

12.12.2022
image

У сједишту Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) у Бањалуци, данас је уприличен испраћај у заслужену пензију дугогодишњег начелника Одјељења за правне послове Сњежане Деспот.

Директор РУГИПП-а Драган Станковић претходно је одржао састанак са Сњежаном Деспот, начелником Одјељења за правне послове поводом испраћаја у пензију и том  приликом се захвалио на дугогодишњем преданом и одговорном раду у РУГИПП-у.

У Одјељењу за правне послове РУГИПП-а обављају се послови који се односе на припрему општих аката, учешће у припреми програма рада и извјештаја о раду РУГИПП-а; затим учествовање и стручна помоћ на изради унутрашње организације и систематизације радних мјеста; вођење евиденције судских спорова, израду изјашњења Правобранилаштву Републике Српске; евиденцију службених гласила као и информисање запослених о доношењу, допунама или измјенама закона и других прописа као и успостављање  опште политике и стратегије, координације и анализе ресурса РУГИПП-а.

Током церемоније испраћаја у пензију, пригодним говором присутнима се обратио Борис Крчмар, в.д. помоћника директора за правне, кадровске и опште послове.

Сњежана Деспот захвалила свим колегама на организацији испраћаја у пензију, као и на сарадњи током година рада проведених у РУГИПП-у.