ПРЕСТАВНИЦИ СО РУГИПП НА ПРИЈЕМУ КОД ДИРЕКТОРА

13.06.2022
image

Директор Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) мр Драган Станковић уприличио је у понедјељак, 13. јуна 2022. године пријем за представнике Синдикалне организације РУГИПП-а поводом остварених изузетних резултата на Десетим спортско-рекреативним сусретима у организацији Синдиката управе Републике Српске.

Тим поводом директор РУГИПП-а мр Драган Станковић је похвалио постугнуте спортске резултате на јубиларним Десетим спортско-рекреативним играма које су одржане од 9. до 12. јуна у Здравствено-туристичком центру „Бања Врућица“ у Теслићу.

Поред тога истакао је да је ово одлична прилика за унапређење међуљудских односа, упознавање радних колега из других организационих јединица РУГИПП-а, као и из других органа управе, а уједно и промоција спорта и здравог начина живота.

Станковић је истакао и да је именовањем новог предсједника СО РУГИПП Срђана Ђукића пружена прилика за рад и унапређење статуса запослених у РУГИПП-у и члановима СО СУГИПП.

Предсједник СО РУГИПП Срђан Ђукић се захвалио на пријему и истакао да је директор и руководство РУГИПП-а у претходном периоду пружило значајну подршку за унапређење рада синдикалне организације и планиране активности.