PREDSTAVNICI RUGIPP-A NA JAHORINA EKONOMSKOM FORUMU

15.05.2024
image

Sedmi „Jahorina ekonomski forum“ koji se održava od 14. do 16. maja 2024. godine održava se pod sloganom „Zapadni Balkan – Dugoročni pravci razvoja“. U ime Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove na „Jahorina ekonomskom forumu“ prisustvuju Đorđe Bogojević, stručni savjetnik za ekonomsko-finansijske poslove i Stojan Jungić, stručni savjetnik za politike razvoja katastra, svjetske i evropske integracije infrastrukture geoprostornih informacija.

„Jahorina ekonomski forum“ svečano je otvorio predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac.

Republika Srpska je otvorena prema regionu i saradnji i imamo perspektivu, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik tokom ceremonije otvaranja „Jahorina ekonomskog foruma“ i dodao da na ekonomskom polju Srpska bilježi dobre pokazatelje.

 „Jahorina ekonomski forum“ predstavlja vodeći regionalni događaj u domenu ekonomije koji okuplja vrhunske stručnjake, donosioce odluka i poslovne lidere iz cijelog regiona, na kojem ove godine prisustvuje oko 600 učesnika. Organizator „Jahorina ekonomskog foruma“ je strukovno udruženje „Ekonomski forum“ iz Banja Luke.