УНАПРЕЂЕЊЕ ЈАВНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА КРОЗ САМОПРОЦЈЕНУ

 

За представнике Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) је у петак, 12. јуна 2020. године Агенција за државну управу Републике Српске организовала радионицу о унапређењу јавних организација кроз самопроцјену у склопу пројекта Заједнички оквир процјене (ЦАФ).

 

 

Пројекат ЦАФ је покренут у оквиру Европске мреже за јавну управу и представља методологију која помаже јавном сектору у коришћењу техника управљања квалитетом у циљу побољшања рада, организације и пружања услуга.

 

Као алат за управљање укупним квалитетом ЦАФ је усмјерен на резултате ка грађанима односно корисницима услуга, запосленима, друштвеној одговорности и  процјени остварених резултата.

 

Остварени резултати се дијеле на вањске, односно на ниво квалитета пружања услуга свим корисницима услуга и сарадњу са другим институцијама, док се унутрашњи резултати односе на ефикасност у пружању услуга корисницима и управљање људским ресурсима и опремом на оптималан начин.

 

Ова радионица је указала на потребу редовног праћења и примјене европских стандарда у квалитету рада и пружања услуга свим корисницима. РУГИПП редовно прати и примјењује стандарде квалитета у пружању услуга корисницима и континуирано ради на унапређењу.

 

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

 

 

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h