РАСПИСУЈЕ СЕ КОНКУРС ЗА ОБАВЉАЊЕ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ У РУГИПП-у ЗА СТУДЕНТЕ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У БАЊОЈ ЛУЦИ

 

На основу Споразума о сарадњи између Правног факултета Универзитета у Бањој Луци и Републичке управе за геодетске и имовинско – правне послове (РУГИПП) расписује се Конкурс  за обављање стручне праксе у РУГИПП-у.

 

Право учешћа на конкурсу имају студенти треће и четврте године основних студија, те апсолвенти Правног факултета Универзитета у Бањој Луци.

 

Пракса ће бити реализована у периоду од 27. јула до 28. августа 2020. године у Подручној јединици Бања Лука, односно у подручној јединици града или општине према пребивалишту студента, трајаће 15 радних дана у континуитету према избору студента, а у оквиру овог периода.

 

За вријеме трајања праксе омогућено је упознавање студената са свим пословима из дјелокруга надлежности РУГИПП-а  према Програму обављања студентске праксе у РУГИПП-у.

 

По завршетку програма студентима ће бити уручени сертификати.

 

Пријаве се подносе на мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  

 

Уз пријаву је потребно приложити и краћу биографију која садржи, између осталог,  име и презиме, просјек оцјена, контакт телефон и мејл адреса, изјаву о мјесту обављања студентске праксе: Бања Лука или мјесто пребивалишта студента.

 

Рок за подношење пријава је 24. јун 2020. године.

 

 

 

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h