ПРЕДСТАВНИК РУГИПП-а УЧЕСТВОВАО НА РАДИОНИЦИ BESTSDI ПРОЈЕКТА У ЦРНОЈ ГОРИ

Представник Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове Бања Лука (РУГИПП), координатор  IMPULS пројекта Зоран Миловановић учествовао је на 11. радионици BESTSDI пројекта одржаној 08-10. јула 2019. године у просторијама Ректората Универзитета Црне Горе у Подгорици.

 

 

Током радионице одржан је и осми састанак Управног одбора BESTSDI пројекта (Project Management Bord - РМВ), те састанак Савјетодавног одбора пројекта (Project Advisory Commitee - PAC), којима је такође присуствовао представник РУГИПП-а.

 

Подсјећамо да је на састанку РМВ и РАС одржаном током 8. Радионице Пројекта у Тирани у септембру 2018. године, Зоран Миловановић као представник РУГИПП-а  именован за предсједавајућег Савјетодавног одбора пројекта, те је у тој улози еваулирао националне извјештаје земаља из регије Западни Балкан учесница IMPULS пројекта, а евулацију је презентовао током радионице и састанака у Подгорици.

 

ERASMUS+ KA2 CBHE BESTSDI пројекат је основан кроз ERASMUS+ програм Европске уније и има за циљ изградњу капацитета високог образовања на пољу инфраструтуре геопросторних података. У пројекат је укључено 16 универзитета из земаља региона.

 

Како се трогодишњи период реализације пројекта (окт 2016. – окт 2019.) приводи крају, на радионици је акценат стављен на сумирање постигнутих ефеката пројекта. Такође, најављена је завршна радионица пројекта која ће се одржати 03-05. септембра 2019. године у Сарајеву.

 

 

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h