ЗАХВАЛНИЦА РУГИПП-у ЗА УСПЈЕШНУ САРАДЊУ СА АГГФ-ом

 

Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) добила је захвалницу за успјешну сарадњу са Архитектонско-грађевинско-геодеткским факултетом Универзитета у Бањалуци (АГГФ).

 

 

Захвалница је свечано уручена директору РУГИПП-а Босиљки Предраговић на свечаности обиљежавања 22 године АГГФ-а одржаној 14. децембра 2018. године у Бањалуци.

 

РУГИПП и АГГФ од децембра 2017. године имају потписан споразум о сарадњи којим је, између осталог, студентима геодезије омогућено да обављају стручну праксу у РУГИПП-у.

 

Споразум предвиђа и размјену искустава и достигнућа у научном, стручном и наставно – образовном раду, заједничку организацију и реализацију научних и стручних истраживања, рад на издавању научних  и стручних монографија, организовању и учешћу на научним и стручним симпозијумима, конференцијама и семинарима у земљи и иностранству, као и пружање помоћи научним и стручним радницима за потребе научно-истраживачког рада.

 

Захваљујући потписаном споразуму Управа и Факултет сарађују и на рјешавању конкретних стручних задатака; на изради и праћењу реализације стратешких, програмско-планских и нормативних аката; у примјени  теоретских сазнања у пракси и обуци кадрова; кориштењу  инструмената, опреме, софтвера, података, геодетских подлога и разних геодетско-топографских материјала за потребе наставног процеса.

 

РУГИПП је и раније је сарађивао са АГГФ-ом, а најбољи студенти прве генерације геодезије су  добили прилику да одраде приправнички стаж у овој Управи.  

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h