РУГИПП ШАМПИОН САЈМА НЕКРЕТНИНА И ИНВЕСТИЦИЈА

Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) добитник је признања „Шампион сајма БЛИРЕ 2018“ у категорији институција, те захвалнице за учешће на другом Међународном сајму некретнина и инвестиција Бањалука 2018., који је одржан  27. и 28. новембра 2018. године у Бањалуци.

 

У име РУГИПП-а, признање и захвалницу примио је савјетник директора за економско-финансијске послове Ђорђе Богојевић.

 

На самом сајму, РУГИПП је представио досадашње резултате рада на успостављању нове евиденције о непокретностима и електронске сервисе: „ЕКатастар“ и „Регистар цијена непокретности“.

 

Отварајући сајам, помоћник директора за информационо-комуникационе технологије катастра непокретности Станко Свитлица најавио је и успостављање нових сервиса захваљујући којима ће јавности у електронској форми бити доступни подаци из евиденција РУГИПП-а.

 

О свим наведеним темама посјетиоци сајма су могли разговарати са руководством и запосленима у РУГИПП и  током панел дискусије коју је РУГИПП организовао, као и на самом штанду РУГИПП-а.

 

Осим бројних грађана, штанд РУГИПП-а су спосјетили и министар индустрије енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић, те начелник општине Језеро Снежана Ружичић.

 

Посјетиоци штанда РУГИПП-а на сајму некретнина и инвестиција, могли су да погледају и ретроспективу развоја геодетске струке кроз експонате за мјерење земљишта, презентацију развоја геодезије као науке, стручну литературу и законске aкте које РУГИПП примјењује у свом раду, али и да погледају филм о имовинским правима жена под називом „Ко је власник куће“.

 

На другом Међународном сајму некретнина и инвестиција Бањалука 2018., одржаном 27. и 28. новембра 2018. године у Бањалуци осим РУГИПП-а учествовало је педесетак излагача из пет земаља. 

 

Галерија слика

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h