РУГИПП НА САЈМУ НЕКРЕТНИНА

Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) учествоваће на другом Међународном сајму некретнина и инвестиција Бањалука 2018. који се одржава 27. и 28. новембра 2018. године у Бањалуци.

 

На овај начин Управа настоји да инвеститорима, градитељима, привредницима, али и широј јавности представи свој рад посебно послове на успостављању нове евиденције о непокретностима и електронске сервисе који су однедавно на услузи грађанима.

 

У том смислу, у програмском дијелу сајма, а у организацији РУГИПП-а биће одржана панел дискусија о успостављању катастра непокретности, Регистру цијена непокретности и „Е-катастру“.

 

На самом штанду РУГИПП-а, заинтересовани посјетиоци ће моћи да прегледају електорнски доступне податке из земљишне администрације, да разговарају са службеницима, али и да се кроз информативне материјале информишу о раду РУГИПП-а. 

 

За овогодишњи сајам некретнина РУГИПП је припремила и ретроспективу развоја геодетске струке кроз експонате за мјерење земљишта, те презентацију развоја геодезије као науке.

 

Посјетиоци сајма ће на штанду Управе моћи да прегледају стручну литературу и законске акте које РУГИПП примјењује у свом раду, али и да погледају филм о имовинским правима жена под називом „Ко је власник куће“.

 

Свечаност отварања сајма предвиђена је у уторак 27. новембра 2018. године у 11.00 часова када ће се присутнима обратити помоћник директора за информационе технологије катастра непокретности Станко Свитлица. Након свечаности отварања планиране су и изјаве за медије.

 

Панел дискусија о успостављању катастра непокретности, Регистру цијена непокретности и „Е-катастру“ предвиђена је првог дана сајма са почетком у 12.00 часова, док ће штанд РУГИПП-а бити отворен за посјетиоце оба сајамска дана од 10.00 до 18.00 часова.

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h