ОМОГУЋЕН ПРИСТУП ПОДАЦИМА ИЗ РЕГИСТРА ЦИЈЕНА НЕПОКРЕТНОСТИ

 

Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове представила је 29. новембра 2017. године у Бањалуци Регистар цијена непокретности, те јавности омогућила приступ одређеним подацима из Регистра. 

  

Приступ подацима из купопродајних уговора који се односе на цијену, површину и врсту непокретности који се налазе у Регистру симболично је притиском на тастер омогућио потпредсједник Владе Српске Антон Касиповић. 

 

То значи да сви заинтересовани на званичној интернет страници Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове -  https://rcn.rgurs.org/ могу да провјере по којим цијенама се продају куће, станови, пословни објекти, зграде, те земљиште у одређеном дијелу неке општине или неког града.

 

Такође, заинтересовани могу пратити и кретање цијена непокретности на тржишту, видјети гдје су најскупље куће или станови, гдје је најјефтиније земљиште и слично. Важно је напоменути да су лични подаци учесника у промету непокретностису заштићени, а локацијe непокретности само приближно одређенe.

 

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h