Oбавјештење

Поштовани грађани,


Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове Републике Српске ће у периоду од 1.4.2015. - 10.05.2015. године преко изабраног консултанта спроводити анкетирање домаћинстава с циљем оцјене утицаја који ће "Пројекат регистрације непокретности" имати на побољшање пословног амбијента и животног стандарда свих грађана Републике Српске, а који се спроводи од 2013 године. У ту сврху ће,  у наведеном периоду,  анкетари посјетити одређена домаћинства изабрана по принципу случајног узорка у сљедећим општинама:


1. Бања Лука (катастарске општине: Чесма 1, Чесма 2, Врбања 1, Врбања 2, Буџак, Дервиши, Пријечани, Бастаси ,Бочац Доњи и Рекавица Горња);

2. Бијељина (катастарске општине: Дворови, Јања 1, Амајлије, Пучиле-Пухаре и Трњаци)

3. Лопаре (катастарске општине: Милино Село, Миросавци, Пирковци, Кореташи и Пушковац)

4. Шипово (катастарске општине: Бабићи, Бешњево, Драгнић Подови, Шипово, Соколац, Липовача, Плива, Прибељци, Стројице и Ваган)

5. Соколац (катастарске општине: Балтићи, Бјелосављевићи, Романија, Соколац, Соколовићи 1, Кнежина, Кошутица, Крушевци 1, Мељине и Ријеча)


Циљ посјете домаћинствима у наведеним катастарским општинама је прикупљање података помоћу анкетног упитника. Подаци који буду прикупљени овим истраживањем су строго повјерљиви и искључиво ће се користити за статистичке анализе у циљу оцјене Пројекта регистрације непокретности.


Имајући у виду да је Пројекат усмјерен на побољшање животног стандарда свих грађана, молимо вас да својим учешћем дате свој допринос његовој реализацији.


С поштовањем,


Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове Републике Српске
Пројекат регистрације некретнина
Е-mail: rerp@rgurs. org
Тел: 051 338 032

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h