Почетак активности у оквиру пројекта ИМПУЛС

У периоду од 01-05. септембра 2014. године одржана је радна посјета Шведској у оквиру пројекта ИМПУЛС. Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) приступила је реализацији овог донаторског пројекта, за који су финансијска средства обезбјеђена од стране Владе Краљевине Шведске и Шведске развојне агенције ''СИДА''.

Пројекат се проводи посредством Шведске геодетске управе ''Lantmateriet'', а у реализацији учествује РУГИПП заједно са геодетским управама из региона. У току ове посјете сагледаће се предвиђене активности које се требају провести у периоду од четири године, колико је планирано трајање пројекта, али и направиће се план активности за сваку компоненту пројекта на годишњем нивоу. Поред тога биће сагледана ситуација сваке геодетске управе посебно и у складу са њиховим потребама правиће се план активности и планираће се трошење предвиђеног буџета.
У периоду од 02. до 05. септембра одржаће се и састанак Управног одбора пројекта Импулс, на којем ће РУГИПП представљати директор Милош Комљеновић.
Све трошкове око организације ове радне посјете на којој ће присуствовати представници РУГИПП-а биће плаћени из донаторских средстава, а за организацију је задужена Шведска геодетска управа ''Lantmateriet''

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h