Презентација нацрта Комуникационе стратегије

У оквиру пројекта Изградња капацитета за унапређење земљишне администрације и процедура у Босни и Херцеговини (ЦИЛАП) у периоду од 27. до 29. маја 2014. године у Требињу, одржана је радионица у вези провођења активности за израду Комуникационе стратегије за Републичку управу за геодетске и имовинско-правне послове Републике Српске и Федералну управу за геодетске и имовинско-правне послове Федерације БИХ.


Након ове радионице презентовани су нацрти Комуникационих стретегија менаџменту обе Управе.
При изради овог документа подршку је пружио стручњак за комуникације из Геодетске управе Шведске ''Lаntmateriet'' Lenart Wasteson, који је дао одређене смјернице за побољшање овог документа прије израде финалне верзије.
Ова активност проведена је у оквиру Компоненте 1 пројекта ЦИЛАП – Институционално јачање.
У оквиру ове компоненте предвиђено је да се у наредном периоду ради и на пратећим документима уз Комуникациону стретегију, а који се односе на израду годишњег плана активности за реализацију циљева наведених у Комуникационој стратегији, као и израду комуникационе политике.
Учесници на овој радионици били су чланови радне групе за институционално јачање у оквиру Компоненте 1 пројекта ЦИЛАП из Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове Републике Српске и Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове Федерације БИХ.
Све трошкове око организације ове радионице сносио је пројекат ЦИЛАП, који се финансира донаторским средствима Владе Краљевине Шведске, а који је подршка Пројекту регистрације непокретности, за који су одобрена кредитна средства Свјетске банке.

 Галерија слика

 

 

 

 

 

 

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h