Радионица о интрaнету

У период од 19.11.2013. до 20.11.2013. године у Бања Луци одржана је радионица у вези са успостављањем интранета у Републичкој управи за геодетске и имовинско-правне послове Републике Српске и Федералној управи за геодетске и имовинско-правне послове Федерације БиХ у оквиру пројекта „Изградња капацитета за унапређење земљишне администрације и процедура у Босни и Херцеговини“ (CILAP)  .


Током дводневне радионице презентована је структура интранета у Шведској геодетској управи „Lantmäteriet“, поступак креирања интранета, као и садржај вијести и информација које се налазе на интранету.

Такође презентоване су и предности интранета које се односе на унутрашњу координацију рада запослених са циљем брже и лакше евиденције свих захтјева запослених у Управи.

Предавачи су били стручњаци за комуникацију из Геодетске управе Краљевине Шведске “Lantmäteriet”  Lennart Wastesson i Anna Eklund.

Радионици су присутвовали запослени у Републичкој управи за геодетске и имовинско-правне послове Републике Српске и запослени у Федералној управи за геодетске и имовинско-правне послове Федерације БиХ.Галерија слика

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h