Радионица о комуникационој политици и комуникационој стратегији

У периоду од 12-14.11.2013.године у просторијама Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове Бања Лука одржана је радионица у вези са израдом комуникационе политике и комуникационе стратегије.


Ова радионица одржана је као једна од редовних активности пројекта „Изградња капацитета за унапређење земљишне администрације и процедура у Босни и Херцеговини“ (CILAP), а  односи се на компоненту институционалног јачања Управе.

Током презентација истакнут је значај комуникације унутар саме Управе, комуникације Управе са јавности, који су канали за комуникацију, које су циљне групе као и стварање и јачење бренда Управе.

Стручњаци из Шведске геодетске управе Lantmäteriet, Roger Ekman i Lennart Wastesson, који су радили на стварању и јачању комуникационих процеса у Lantmäteriet-у упознали су учеснике радионице о процесима које је Геодетска управа Краљевине Шведске прошла на путу стварања и јачања комуниационих процеса.

Током радионице предстваљен је начин рада на подизању свести јавности о значају Управе, њеном дјелокругу рада, као и о занчају за цијело друштво и грађане као примарне кориснике услуга.

На овој радионици учествовали су чланови компоненте институционалног јачања и компоненте за јачање људских ресурса у оквиру пројекта “CILAP” из Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове Републике Српске, чланови из Федралне упрве за геодетске и имовинско-правне послове Федерације БиХ и представиници ПР агенције из Републике Српске.

На овој радионици закључено је да постоји велика потреба за израдом комуникационе политике и комуникационе стратегије за обе годетске управе у БиХ.

Галерија слика

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h