Семинар за процијену вриједности непокретности

 

Радна група за процијену вриједности непокретности из Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове, заједно са колегама из Федералне управе за геодетске и имовинко-правне послове ФБИХ учествовала је на тродневном семинару о процијени вриједности непокретности, у периоду 17.-19.септембар 2013. године на Јахорини.


Овај семинар организован је у склопу пројекта ''Изградња капацитета за унапређење земљишне администрације у Босни и Херцеговини'' (CILAP), који се финансира из донаторских средстава Владе Краљевине Шведске, а посредством њихове Геодетске управе ''Läntmateriet''.


Предавачи на овом семинару били су господин Hans Söderblom, испред Геодетске управе Краљевине Шведске ''Läntmateriet'' и госпођа Марија Рашковић, Геодетски завод Републике Србије.


На семинару су експерти из Шведске и Србије представили њихов систем процијене вриједности непокретности, комуникацију са Пореском управом, искуства која је Геодетски завод Републике Србије имао у процесу успостављања система за процјену вриједности непокретности у оквиру својих надлежности, као и тржиште непокретности у Шведској и другим развијеним земљама.

Галерија слика

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h