Студијска презентација АГФ

Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове Републике Српске наставља сарадњу са Архитектонско-грађевинским факултетом Универзитета у Бањој Луци.

Данас је Републичка управа за геодетске и имовинско-праве послове била домаћин студентима четврте године стдуијског програма Геодезија, професорима и декану Архитектонско-грађевинског факултета.

Републичка управа за геодетске и имовинско-правене послове је и у претходном периоду била заинтересована за сарадњу са факултетом, те да студенте и професоре упозна са начином свога рада.

Овом приликом присутни студенти и професори упознати су са:

1.Дјелокругом рада, организацијом, активностима РУГИПП-а на успостави катастра непокретности (мр Драган Мацановић),
2.Актуелним пројектима Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове (Ненад Бајић),
3.СРПОС – мрежа перманентних станица GNSS станица Р.С. (Велибор Витор),
4.Реализација концепције јединствене евиденције у Републици Српској (Александар Деурић).

Након представљања дјелокруга рада, организације, актуелних пројеката, законске регулативе и планова за развој Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове, присутни су били у прилици да поставе питања и добију одговор.

Поред презентација о горе наведеним темама, и појашњења на којим принципима се заснива рад Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове, студенти и професори су били у прилици да се обиђу просторије Управе и упознају се са распоредом и организационим јединицама које функционишу у оквиру Управе.

Након чега је организован коктел на којем су представници Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове, професори и студенти Архитектонско-грађевинског факултета у опуштеној атмосфери наставили разговоре и договорили наставак сарадње.

 

 

 

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h