ЕДУКАЦИЈА ЗАПОСЛЕНИХ У ВЕЗИ СА ПРИМЈЕНОМ ЗАКОНА О ПРЕМЈЕРУ И КАТАСТРУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ЗАКОНА О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О СТВАРНИМ ПРАВИМА

23.02.2012. године, Добој - Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове Републике Српске организовала је едукацију за своје запослене на тему примјене Закона о премјеру и катастру Републике Српске и Закона о измјенама и допунама закона о стварним правима.

 

Прва у низу едукација одржана је у четвртак, 23.02.2012. године у Центру за културу у Добоју, са почетком  10,00 часова.

 

С обзиром на значај поменутих закона едукацији су у великом броју присутвовали запослени у подручним јединицама Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове из Добоја, Модриче, Теслића, Брода, Дервенте, Вукосавља, Шамца, као и адвокати и заинтересовани грађани.

 

Тим стручњака правне и геодетске струке који је радио на изради закона, након детаљне презентације отворио је дискусију у вези са наведеним законима.

 

У току дискусије учесницима је одговорено на питања и дате су смјернице у примјени Закона о премјеру и катастру Републике Српске као и Закона о измјенама и допунама закона о стварним правима.

 

Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове у наредном периоду планира оджати едукације и за запослене из других подручних јединица, у складу са распоредом редовних активности.

 

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h