Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове учествује у реализацији капиталних пројеката Републике Српске

 

 

Дана 26.03.2012. године у Бањалуци директор Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове др Тихомир Глигорић, заједно са својим сарадницима одржао је састанак са  представницима норвешке компаније Technor Energy AS d.o.o. за БиХ директором Каи Бастесеном и господином Владимиром Аљетићем.

 

Норвешка компанија Technor Energy ASA се бави искориштавањем обновљивих природних ресурса као што је градња мини-хидроелектрана, изградња брана и система акумулације.

 

Повод за овај састанак је наставак сарадње на изградњи мини-хидроелектрана на ријеци Босни који представљају капиталне инвестиције из развојног програма Републике Српске.

 

Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове је спремна за наставак сарадње и реализацију свих припремних геодетско-техничких и правних послова који су у њеној надлежности и који су потребни за реализацију капиталних пројеката као што је изградња мини-хидроелектрана, које је Влада Републике Српске утврдила да су од општег интереса.

 

Реализација капиталних пројеката из области електроенергетике који су предвиђени у Економској политици Владе Републике Српске за 2012. годину као што је изградња мини-хидроелектрана на ријеци Босни су неки од примарних циљева које подржава Републичка управа зе геодетске и имовинско-правне послове Републике Српске те их је уврстила у планиране активности у овој години.

 

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h