Пројектом ''Знањем до посла'' запослени приправници

 

У оквиру пројекта запошљавање приправника са високом стручном спремом ''Знањем до посла'' који се реализује у сарадњи између Завода за запошљавање Републике Српске, Владе Републике Српске и Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове Републике Српске, данас, 01.06.2012. године у Бањалуци су потписани уговори о обављању приправничког стажа са седам кандидата који кроз овај пројекат први пут заснивају радни однос.

 

Др Тихомир Глигорић, директор Републичке управе за геодетксе и имовинско-правне послове Републике Српске пожелио је приправницима добродошлицу, успјех у раду који требају да искористе за стицање стручног и практичног знања који ће им поред теоретског знања које су усвојили током студија бити од великог значаја у раду и усавршавању.

 

 

 

Овим пројектом омогућено је приправницима да у току трајања приправничког стажа у трајању од једне године усвоје потребан ниво стручног и практичног знања и да буду оспособљени за полагање државног и стручног испита након обављеног приправничког стажа.

 

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h