УСПЈЕШАН ПОСТУПАК ЕКСПРОПРИЈАЦИЈЕ ЗА ХЕ „ДАБАР“

Представници Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) разговарали су 27. јуна 2018. године у Невесињу са представницима ове локалне заједнице и хидроелектрана на Требишњици и Дабар о поступку експропријације који се спроводи за потребе Хидроелектране Дабар.


 

Ријеч је о једном од највећих хидроенергетских објеката у Српској, али и једном од најобимнијих послова експропријације који се за сада одвија без проблема.
На састанку је било ријечи и о сарадњи Општине Невесиње са Подручном јединицом РУГИПП-а у овој херцеговачкој општини, а све како би та сарадња у наредном периоду била боља и ефикаснија, у обостраном интересу и интересу грађана.


Састанку који је одржан у просторијама Општинске управе Невесиње присуствовали су, у име РУГИПП-а: помоћник директора за економско-финансијске послове Драган Станковић, помоћник директора за послове надзора Мирко Стојчиновић, начелник Одјељења за експропријацију Ненад Бајић, те шеф Подручне јединице Невесиње Радован Радуловић.
У име локалних власти састанку су присуствовали начелник општине Невесиње Миленко Авдаловић, предсједник Скупшине општине Невесиње Момчило Вукотић, извршни директор за производњу и техничке послове Хидроелектране на Требишњици и народни посланик Илија Таминџија, те директор Хидроелектране „Дабар“ Жељко Зубац.

 

Галерија слика 

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h