ОГРОМАН ЗНАЧАЈ ЦИЛАП ПРОЈЕКТА

Шведски донаторски пројекат за унапређење земљишне администрације у БиХ - ЦИЛАП од огромног је значаја за развој геодетских управа и унапређење читавог система земљишне администрације у БиХ, али и за економски и социјални развој, одрживо тржиште непокретности, коришћење земљишта и чланство БиХ у ЕУ.

 

Констатовано је ово током осмог састанка Управног одбора ЦИЛАП пројекта, који је одржан у Мостару 31. јануара 2018. године.

 

На састанку је представљен извјештај о реализованим активностима и постигнутим резултатима ЦИЛАП пројекта током 2017. године, те план рада за 2018. годину.

 

Састанку су присуствовали директор ЦИЛАП пројекта за БиХ Анђа Зимић, координатор ЦИЛАП пројекта за Републику Српску Стојан Јунгић, координатор ЦИЛАП Пројекта за Федерацију БиХ Денис Табучић, директор Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове Жељко Обрадовић, те шеф Одељења за међународну сарадњу у Шведској управи за картографију, катастар и упис права Петер Вастром.

 

У име амбасаде Шведске у БиХ састанку су присуствовали Марие Бергстром и Недим Буквић.

 

Са циљем јачања сарадње, размјене искустава и координације активности, састанку су присуствовали: шеф Одељења за међународну сарадњу у Норвешкој геодетској управи Хелге Oнсруд, менаџер Норвешког донаторског пројекта у БиХ Мариа Лодин, менаџери пројекта за регистрацију некретнина финансираног из кредита Свјетске банке Дарко Мишковић и Неџад Пашалић, те други.

 

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

 

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h