ОСТВАРЕНЕ УШТЕДЕ И УНАПРЕЂЕЊА У РАДНИМ ПРОЦЕСИМА

Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове остварила је у првој половини 2017. године у односу на прву половину 2015. године уштеде на потрошњи А4 папира за око 32 одсто.

Уштеде су остварене и када је у питању потрошња горива и то за око 7,5 одсто, те лож уља за око 92 одсто.

Анализа проведених активности у 2017.години, а када су у питању процеси у геодетским управама Републике Српске и Федерације БиХ који позитивно утичу на животну средину показала је и да је значајно повећан број корисника е-сервиса.

О радним процесима у геодетским управама Републике Српске и Федерације БиХ који позитивно утичу на животну средину разговарано је током радионице одржане на Влашићу од 13. до 14. новембра 2017. године.

Радионици су присуствовали чланови радних група шведског донаторског пројекта за унапређење земљишне администрације у БиХ „ЦИЛАП“ - КОМПОНЕНТА 1, ПОДКОМПОНЕНТА: „Заштита животне средине“.

У саставу радних група Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове и Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове су Невена Шпирић, Давор Ђукић, Бојана Бабић, Жељана Жугић, Богољуб Новаковић, Денис Табучић, Томислав Томић и Недим Хаџиосмановић. 

 

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

FaLang translation system by Faboba

Контакт информације

Република Српска
Републичка управа за геодетске
и имовинско-правне послове

Трг Републике Српске бр. 8
78 000 Бања Лука

Тел: +387 51 338 000
Факс: +387 51 318 006


e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Радно вријеме: пон-пет 07:30-15:30 h