STUDENTI PRAVNOG FAKULTETA UNIVERZITETA U BANjOJ LUCI NA PRAKSI U RUGIPP-u

 Zamjenik direktora  Republičke uprave za geodetske i imovinsko – pravne poslove (RUGIPP) Srđan Radulj održao je u petak, 10.07.2020. godine u prostorijama Uprave u Banjaluci pripremno predavanje studentima treće i četvrte godine osnovnih studija, te apsolventima Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci koji će u RUGIPP- u obavljati stručnu praksu.

 

 

Na predavanju su studenti upoznati sa radom i funkcionisanjem RUGIPP-a i njegovim mjestom i ulogom u sistemu organa uprave u Republici Srpskoj. Pored navedenog, studentima su prezentovane informacije o javnim evidencijama koje vodi RUGIPP, kao i izvodima iz tih evidencija. Ovo predavanje biće im od koristi kako bi bili što spremniji za tronedeljnu praksu tokom koje će imati prilike da se upoznaju sa svim radnim procesima u područnim jedinicama.

 

Studenti će praksu obavljati od 27. jula do 28. avgusta 2020. godine u Područnoj jedinici Banja Luka, odnosno u područnoj jedinici grada ili opštine prema prebivalištu studenta, a trajaće 15 radnih dana u kontinuitetu prema izboru studenta.

 

Konkurs  za obavljanje stručne prakse u RUGIPP-u raspisan je na osnovu Sporazuma o saradnji između Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci i RUGIPP-a. Ovo je treća godina za redom da studenti Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci obavljaju stručnu praksu u RUGIPP-u.

 

Po završetku programa studentima će biti uručeni sertifikati.

 

GALERIJA SLIKA

 

 

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h