UNAPREĐENjE JAVNIH ORGANIZACIJA KROZ SAMOPROCJENU

 

Za predstavnike Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove (RUGIPP) je u petak, 12. juna 2020. godine Agencija za državnu upravu Republike Srpske organizovala radionicu o unapređenju javnih organizacija kroz samoprocjenu u sklopu projekta Zajednički okvir procjene (CAF).

 

 

Projekat CAF je pokrenut u okviru Evropske mreže za javnu upravu i predstavlja metodologiju koja pomaže javnom sektoru u korišćenju tehnika upravljanja kvalitetom u cilju poboljšanja rada, organizacije i pružanja usluga.

 

Kao alat za upravljanje ukupnim kvalitetom CAF je usmjeren na rezultate ka građanima odnosno korisnicima usluga, zaposlenima, društvenoj odgovornosti i  procjeni ostvarenih rezultata.

 

Ostvareni rezultati se dijele na vanjske, odnosno na nivo kvaliteta pružanja usluga svim korisnicima usluga i saradnju sa drugim institucijama, dok se unutrašnji rezultati odnose na efikasnost u pružanju usluga korisnicima i upravljanje ljudskim resursima i opremom na optimalan način.

 

Ova radionica je ukazala na potrebu redovnog praćenja i primjene evropskih standarda u kvalitetu rada i pružanja usluga svim korisnicima. RUGIPP redovno prati i primjenjuje standarde kvaliteta u pružanju usluga korisnicima i kontinuirano radi na unapređenju.

 

GALERIJA SLIKA

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h