VANREDNE MJERE U RADU ZBOG PREVENCIJE ŠIRENJA VIRUSA KORONA

 

 Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove (RUGIPP) uvela je u ponedjeljak, 16. marta 2020. godine vanredne mjere u radu zbog prevencije širenja virusa korona i rad sa strankama sveden je na minimum u područnim jedinicama (PJ), područnim kancelarijama (PK) i upravi.

 

Uvodi se preraspodjela rada zaposlenih u RUGIPP-u, a šefovi područnih jedinica i područnih kancelarija su u obavezi da do kraja radnog dana sačine plan organizacije rada zaposlenih koji su neophodni za održavanje minimalnog funkcionisanja radnih procesa.

 

U PJ i PK u narednih 21 dan neće se održavati rasprave pred imovinsko-pravnom službom, kao ni ostali poslovi u kojima je potrebno učešće stranaka. Pored navedenog, zabranjen je ulazak više od jedne stranke istovremeno u prijemnu kancelariju, odnosno stranke se upućuju da čekaju van objekta PJ i PK.

 

Naredba o organizovanju rada područnih jedinica i područnih kancelarija Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove odnosi se na period od 16.03.2020. godine do 06.04.2020. godine. Ista je dostavljena svim organizacionim jedinicama RUGIPP-a i stupa na snagu danom donošenja.

 

Za određene nejasnoće u vezi sa naredbom zaposleni mogu da se obrate na e-mail RUGIPP-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na kontakt telefon 051/338-054.

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h