PODRŠKA IMPLEMENTACIJI SPORAZUMA O USPOSTAVI SISTEMA ADRESNOG REGISTRA

 

 U cilju podrške radovima na uspostavi Adresnog registra, predstavnici Republičke uprave za geodetske i imovinsko pravne poslove (RUGIPP) i CILAP projekta boravili su u srijedu, 25.12.2019. godine u radnoj posjeti  Opštini Petrovac - Drinić.

 

 

Sastanku je prisustvovao načelnik Opštine Petrovac - Drinić Milan Grbić i saradnici direktno zaduženi za uspostavu Adresnog registra.

 

Cilj posjete je bio pružanje podrške Opštini za bržu uspostavu Adresnog registra, sagledavanje dosadašnjih aktivnosti i statusa Adresnog registra, razmjena iskustava i obuka za rad u aplikaciji za uspostavu, vođenje i održavanje Adresnog registra i registra prostornih jedinica.

 

Razgovori su bili izuzetno konstruktivni i postignut je dogovor da Opština Petrovac - Drinić  odmah intezivira radove na uspostavi Adresnog registra i u najkraćem mogućem roku uspostavi Adresni registar na svojoj teritoriji.

 

Opštini će u biti pružena kompletna stručna podrška od strane RUGIPP-a i CILAP projekta, a ovom prilikom je doniran moderan računar za rad na uspostavi Adresnog registra.

 

 

GALERIJA SLIKA 

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h