ОДРЖАН ГОДИШЊИ САСТАНАК РУКОВОДСТВА И ШЕФОВА ПОДРУЧНИХ ЈЕДИНИЦА

Од 2. до 4. маја на Јахорини и у Источном Сарајеву одржан је годишњи састанак руководства и шефова подручних јединица Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове. 

 

 

Први пут од оснивања Управе урађена је детаљна анализа извјештаја свих подручних јединица, а анализирани су и запослени са личним задужењима, њихова ефикасност и резултати рада.

 

На основу резултата анализе, те дискусије током састанка, утврђене су смјернице за даљи рад свих организационих јединица Управе.

 

Састанку руководства Управе са шефовима 47 подручних јединица присуствовали су и предсједник Републике Српске Милорад Додик и правобранилац Милимир Говедарица.

 

У разговору са гостима на састанку је наглашена потреба измјене одређених законских рјешења, а прије свега са циљем заштите имовине Републике Српске.

 

Ријеч је о законима о измјенама и допунама Закона о стварним правима и измјенама и допунама Закона о премјеру и катастру Републике Српске, те закону који се односи на посебне поступке за рјешавање експропријација за ауто-пут Коридор `Пет це` и дионицу ауто-пута Бањалука-Добој.

 

Галерија слика

 

 

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h