Studijska prezentacija AGF

Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove Republike Srpske nastavlja saradnju sa Arhitektonsko-građevinskim fakultetom Univerziteta u Banjoj Luci.

Danas je Republička uprava za geodetske i imovinsko-prave poslove bila domaćin studentima četvrte godine stduijskog programa Geodezija, profesorima i dekanu Arhitektonsko-građevinskog fakulteta.

Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravene poslove je i u prethodnom periodu bila zainteresovana za saradnju sa fakultetom, te da studente i profesore upozna sa načinom svoga rada.

Ovom prilikom prisutni studenti i profesori upoznati su sa:

1.Djelokrugom rada, organizacijom, aktivnostima RUGIPP-a na uspostavi katastra nepokretnosti (mr Dragan Macanović),
2.Aktuelnim projektima Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove (Nenad Bajić),
3.SRPOS – mreža permanentnih stanica GNSS stanica R.S. (Velibor Vitor),
4.Realizacija koncepcije jedinstvene evidencije u Republici Srpskoj (Aleksandar Deurić).

Nakon predstavljanja djelokruga rada, organizacije, aktuelnih projekata, zakonske regulative i planova za razvoj Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, prisutni su bili u prilici da postave pitanja i dobiju odgovor.

Pored prezentacija o gore navedenim temama, i pojašnjenja na kojim principima se zasniva rad Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, studenti i profesori su bili u prilici da se obiđu prostorije Uprave i upoznaju se sa rasporedom i organizacionim jedinicama koje funkcionišu u okviru Uprave.

Nakon čega je organizovan koktel na kojem su predstavnici Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, profesori i studenti Arhitektonsko-građevinskog fakulteta u opuštenoj atmosferi nastavili razgovore i dogovorili nastavak saradnje.

 

 

 

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h