Obuka radnika Područne jedinice Banja Luka

U sklopu realizacije 1. faze projekta unapređenja softverskog sistema eTerrasoft, u periodu od 03.11. do 02.12.2011. godine u prostorijama Odjeljenja za geodetsko-informacioni sistem i informacioni sistem Uprave u Banjaluci, održana je korisnička obuka za radnike PJ Banjaluka.

 

Obuci su prisustvovali i načelnici odjeljenja iz Sektora za geodeziju i stručni saradnici za nadzor informacionog sistema radi upoznavanja sa funkcionalnostima aplikacije za novi softverski sistem za katastar nepokretnosti, eTerrasoft, sa akcentom na korišćenju modula za ažuriranje digitalnog katastarskog plana, eTerraDGP. Obukom je rukovodio Mr Đorđe Pržulj, Fakultet tehničkih nauka, Novi Sad. Ovom prilikom su evidentirani i novi korisnički zahtjevi i primjedbe, koji će biti ispoštovani s obzirom da je aplikacija u razvojnoj beta fazi.

 

Ovakav vid obuke, kao i brojni drugi, imaju za cilj da se konstantno unapređuje znanje zaposlenih u Upravi, a kako bi se na što efikasniji način pratio korak sa svjetskim tehnološkim dostignućima iz oblasti kojima se bavi ova Uprava, što u konačnosti znači da će građani i korisnici naših usluga imati na raspolaganju službenike spremne da odgovore svim njihovim potrebama na ekspeditivniji, brži i efikasniji način.

 

 

 

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h