Svečanost povodom završetka projekta "Izrada katastra nepokretnosti i upis prava u Srbiji"

 

Dana 23.05.2012. godine u Sava Centru u Beogradu Republički geodetski zavod Srbije organizovao je svečanost povodom završetka projekta ''Izrada katastra nepokretnosti i upis prava u Srbiji'', koji je finansiran iz kredita Svjetske banke i sredstava Republike Srbije.

 

Prisutne na ovoj svečanosti pozdravio je Nenad Tesla, direktor Republičkog geodetskog zavoda Srbije, koji je u svom obraćanju prisutnima istakao značaj ovog projekta za Republiku Srbiju, njene građane, institucije i privredu, te naglasio da upisana imovina više vrijedi.

 

 

 

Gavin Adlington, rukovodilac ovog projekta za zemlje Evrope i regiona centralne Azije, obratio se prisutnima i zahvalio se predstavnicima Republičkog geodetskog zavoda Srbije na dobroj saradnji i uspješno realizovanom projektu.

 

Na ovoj svečanosti povodom završetka projekta ''Izrada katastra nepokretnosti i upisa prava u Srbiji'' i ''175 godina jubileja geodetske djelatnosti u Srbiji'' dodjeljena je plaketa dr Tihomiru Gligoriću, direktoru Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Republike Srpske u znak zahvalnosti za doprinos razvoju geodetske struke i geodetske djelatnosti u Srbiji.

Ovoj svečanosti prisustvovalo je oko 200 učesnika među kojima su bili predstavnici Svjetske banke, Kraljevine Švedske, Ministarstava, javnih preduzeća i drugi korisnici usluga Republičkog geodetskog zavoda Srbije.

 

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h