Projektom "Znanjem do posla" zaposleni pripravnici

 

U okviru projekta zapošljavanje pripravnika sa visokom stručnom spremom ''Znanjem do posla'' koji se realizuje u saradnji između Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske, Vlade Republike Srpske i Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Republike Srpske, danas, 01.06.2012. godine u Banjaluci su potpisani ugovori o obavljanju pripravničkog staža sa sedam kandidata koji kroz ovaj projekat prvi put zasnivaju radni odnos.

 

Dr Tihomir Gligorić, direktor Republičke uprave za geodetkse i imovinsko-pravne poslove Republike Srpske poželio je pripravnicima dobrodošlicu, uspjeh u radu koji trebaju da iskoriste za sticanje stručnog i praktičnog znanja koji će im pored teoretskog znanja koje su usvojili tokom studija biti od velikog značaja u radu i usavršavanju.

 

 

 

Ovim projektom omogućeno je pripravnicima da u toku trajanja pripravničkog staža u trajanju od jedne godine usvoje potreban nivo stručnog i praktičnog znanja i da budu osposobljeni za polaganje državnog i stručnog ispita nakon obavljenog pripravničkog staža.

 

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h