ПРЕДСТАВНИК РУГИПП-а УЧЕСТВОВАО НА РАДИОНИЦИ BESTSDI ПРОЈЕКТА У ЦРНОЈ ГОРИ

Представник Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове Бања Лука (РУГИПП), координатор  IMPULS пројекта Зоран Миловановић учествовао је на 11. радионици BESTSDI пројекта одржаној 08-10. јула 2019. године у просторијама Ректората Универзитета Црне Горе у Подгорици.

 

 

Током радионице одржан је и осми састанак Управног одбора BESTSDI пројекта (Project Management Bord - РМВ), те састанак Савјетодавног одбора пројекта (Project Advisory Commitee - PAC), којима је такође присуствовао представник РУГИПП-а.

 

Подсјећамо да је на састанку РМВ и РАС одржаном током 8. Радионице Пројекта у Тирани у септембру 2018. године, Зоран Миловановић као представник РУГИПП-а  именован за предсједавајућег Савјетодавног одбора пројекта, те је у тој улози еваулирао националне извјештаје земаља из регије Западни Балкан учесница IMPULS пројекта, а евулацију је презентовао током радионице и састанака у Подгорици.

 

ERASMUS+ KA2 CBHE BESTSDI пројекат је основан кроз ERASMUS+ програм Европске уније и има за циљ изградњу капацитета високог образовања на пољу инфраструтуре геопросторних података. У пројекат је укључено 16 универзитета из земаља региона.

 

Како се трогодишњи период реализације пројекта (окт 2016. – окт 2019.) приводи крају, на радионици је акценат стављен на сумирање постигнутих ефеката пројекта. Такође, најављена је завршна радионица пројекта која ће се одржати 03-05. септембра 2019. године у Сарајеву.

 

 

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h