SVEČANI PRIJEM ZAPREDSTAVNIKE MEDIJA

 

Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove (RUGIPP) organizovala je 29. januara 2020. godine svečani prijem za predstavnike medijskih kuća iz cijele BiH.

Svečanost je upriličena povodom proteklih praznika i u znak zahvalnosti za dosadašnju saradnju sa medijima u objektivnom i pravovremenom informisanju javnosti.

 

 

U ime rukovodstva i zaposlenih u RUGIPP-u prisutne na prijemu pozdravila je direktor RUGIPP-a Bosiljka Predragović.

Predragovićeva se u svom obraćanju osvrnula na aktivnosti RUGIPP-a u 2019. godini i najavila aktivnosti koje RUGIPP planira sprovesti u 2020. godini.

 

„Prošle godine RUGIPP je imao dobru i korektnu saradnju sa medijima i zahvalni smo vam na tome a prije svega na objektivnom izvještavanju. Trudićemo se da saradnja između RUGIPP-a i medija i dalje bude na istom nivou, kako bi upoznali građane i javnost o svim aktivnostima koje RUGIPP planira sprovesti“, rekla je Bosljika Predragović.

 

Istakla je da RUGIPP u 2020. godini čeka dosta značajnih i zahtjevnih zadataka obzirom da će se raditi po skraćenim rokovima u infrastruktrnim projektima kao što je izgradnja auto-puta. U cilju sprovođenja ekonomske politike Vlade Republike Srpske RUGIPP ima jako dobru i svakodnevnu saradnju sa predsjednikom Vlade Republike Srpske kako bi izvršili koordinaciju poslova koje sprovodi RUGIPP i da bi mogli pratiti ministarstva i njihove projekte.

 

Ona se zahvalila predstavnicima medija na interesovanju za rad RUGIPP-a i dodala da je i u protekloj godini RUGIPP imao ogromnu podršku i predsjednika i Vlade Republike Srpske.

Svečanom prijemu u prostorijama RUGIPP-a u Banjaluci prisustvovali su predstavnici svih medijskih kuća koji i tokom godine izvještavaju o radu RUGIPP-a.

 

GALERIJA SLIKA

 

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h