ПРЕДСТАВНИЦА РУГИПП-а ИМЕНОВАНА ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА ДРУШТВА ГЕОДЕТСКИХ ИНЖЕЊЕРА И ГЕОМЕТАРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

 

Изборна Скупштина Друштва геодетских инжењера и геометара Републике Српске (Друштво) одржана је у суботу, 5. октобра 2019. године на Јахорини.

 

 

Представница Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) Татјана Сарајлић, дипломирани инжењер геодезије именована је за предсједника Управног одбора и предсједника Друштва геодетских инжењера и геометара Републике Српске.

 

Поред предсједника Друштва на изборној Скупштини именовани су и предсједник Надзорног одбора Јелена Барбарез, дипломирани инжењер геодезије, предсједник Суда части Милена Јосиповић, дипломирани инжењер геодезије, као и предсједник Скупштине Друштва Обрад Драгичевић, дипломирани инжењер геодезије.  

 

Подсјећамо, прошле године је у оквиру редовне годишње Скупштине потписан протокол о сарадњи између Републичке управе за геодетске и имовинско – правне послове и Друштва геодетских инжењера и геометара Републике Српске.

 

Према овом протоколу, конкретна сарадња РУГИПП-а и Друштва ће се огледати у организовању стручних савјетовања и семинара, организацији и учешћу на међународним савјетовањима и семинарима, сарадњи код издавања стручног часописа, те размјени искустава у вези са конкретним проблемима у области геодезије.

 

Сарадњом би требало да се постигну што бољи резултати у изради и примјени законских и подзаконских аката, те нивоу стручних знања и искустава у области геодезије.

 

Друштво геодетских инжењера и геометара Републике Српске  је добровољна, стручна, ванстраначка организација која окупља геодете, као и њихове организације у Републици Српској, ради остваривања заједничког интереса и професионалног унапређења геодетске професије.

 

 

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h