РАЗВОЈ ИНТРАНЕТА ПОДРШКА РАДУ ЗАПОСЛЕНИХ

Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) планира да током 2019. године потпуно стави у функцију интранет као интерну мрежу за ефикаснију комуникацију и средство подршке раду свих запослених. 

 

 

У оквиру припремних активности за пуштање у рад интранета, а уз подршку ЦИЛАП шведског донаторског пројекта за унапређење земљишне администрације у БиХ, од 12. до 14. фебруара 2019. године у Бањалуци је одржана радионица о интерној комуникацији и интранету који користи Шведска геодетска управа.

 

Радионицу је водио експерт из Шведске у области комуникација и менаџмента Ленарт Вастесон, а учесници на радионици су били сарадници за односе с јавношћу и запослени РУГИПП-а у Сектору за информационе технологије катастра непокретности.

 

Mодел интранета који користи Геодетска управа у Шведској, као и план активности за наредни период када је у питању интерна комуникација у РУГИПП-у представљен је и руководству ове Управе.  

 

Успостављање интранета у РУГИПП-у дио је комуникационе стратегије, као и акционих планова развоја интерне и екстерне комуникације који се примјењују уназад неколико година. Доношење ових докумената подржано је у оквиру реализације ЦИЛАП пројекта.

 

 

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h