ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О САРАДЊИ ИЗМЕЂУ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА И РУГИПП-а

Директор Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) Босиљка Предраговић и декан Правног факултета Универзитета у Бањалуци Жељко Мирјанић потписали су 26.3.2018.године у Бањалуци Споразум о сарадњи Правног факултета и РУГИПП-а.

Споразумом је предвиђено извођење практичне наставе за потребе студената свих циклуса студија на Правном факултету, те обављање стручне праксе студената свих циклуса студија у РУГИПП-у.

 

Стране потписнице Споразума обавезале су се и на сарадњу научног и стручног особља,  сарадњу у организовању  научних скупова, семинара, радионица и слично, те рад на пројектима од заједничког интереса.

 

Споразумом је предвиђена и размјена научне и стручне литературе и других публикација, подршка у осавремењавању наставних планова и програма у области грађанског и земљишно - књижног права, као и друге активности.

 

Посебан облик сарадње страна у Споразуму односи се на организовање и извођење практичне и теоријске наставе за потребе студената свих циклуса студија на Правном факултету у складу са наставним планом и програмом из области грађанског и земљишно - књижног права.

 

Уочи свечаности потписивања Споразума, директор и замјеник директора РУГИПП-а Босиљка Предраговић и Срђан Радуљ одржали су предавање студентима Правног факултета Универзитета у Бањалуци.  

 

 

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

FaLang translation system by Faboba

Kontakt informacije

Republika Srpska
Republička uprava za geodetske
i imovinsko-pravne poslove

Trg Republike Srpske br. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Faks: +387 51 318 006


e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme: pon-pet 07:30-15:30 h