СТУДЕНТИМА ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ УРУЧЕНИ ЦЕРТИФИКАТИ


Студентима Правног факултета Универзитета у Источном Сарајеву, одјељење у Палама и Бијељини су 10. и 11. октобра 2019. године замјеник директора Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове Срђан Радуљ и декан Правног факултета Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Горан Марковић уручили цертификате о успјешно окончаној стручној пракси.

 

 

Стручну праксу обавило је укупно 65 студента Правног факултета Универзитета у Источном Сарајеву, који су се упознали са процесом рада у области канцеларијског пословања, земљишно-књижне и катастарске евиденције, катастра непокретности и рјешавања имовинско-правних односа.

 

Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) организовала је у претходна три мјесеца стручну праксу за све заинтересоване студенте свих циклуса студија Правног факултета Универзитета у Бањалуци и Правног  факултета Универзитета у Источном Сарајеву.

 

Пракса за студенте организована је у готово свим подручним јединицама и подручним канцеларијама РУГИПП-а на територији Републике Српске у складу са Програмом о обављању стручне праксе у РУГИПП-у.

 

Крајем септембра уручени су цертификати и студентима Правног факултета Универзитета у Бањалуци. Оваква пракса биће настављена и наредне године за студенте Правног факултета Универзитета у Бањалуци и Универзитета у Источном Сарајеву.

 

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

FaLang translation system by Faboba

Contact information

Republic of Srpska
Republic administration for geodetic
and property affairs

Trg Republike Srpske No. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Fax: +387 51 318 006

e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Business hours: mon-fri 07:30-15:30 h