Обука радника Подручне јединице Бања Лука

У склопу реализације 1. фазе пројекта унапређења софтверског система еТеррасофт, у периоду од 03.11. до 02.12.2011. године у просторијама Одјељења за геодетско-информациони систем и информациони систем Управе у Бањалуци, одржана је корисничка обука за раднике ПЈ Бањалука.

 

Обуци су присуствовали и начелници одјељења из Сектора за геодезију и стручни сарадници за надзор информационог система ради упознавања са функционалностима апликације за нови софтверски систем за катастар непокретности, еТеррасофт, са акцентом на коришћењу модула за ажурирање дигиталног катастарског плана, еТерраДГП. Обуком је руководио Мр Ђорђе Пржуљ, Факултет техничких наука, Нови Сад. Овом приликом су евидентирани и нови кориснички захтјеви и примједбе, који ће бити испоштовани с обзиром да је апликација у развојној бета фази.

 

Овакав вид обуке, као и бројни други, имају за циљ да се константно унапређује знање запослених у Управи, а како би се на што ефикаснији начин пратио корак са свјетским технолошким достигнућима из области којима се бави ова Управа, што у коначности значи да ће грађани и корисници наших услуга имати на располагању службенике спремне да одговоре свим њиховим потребама на експедитивнији, бржи и ефикаснији начин.

 

 

 

FaLang translation system by Faboba

Contact information

Republic of Srpska
Republic administration for geodetic
and property affairs

Trg Republike Srpske No. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Fax: +387 51 318 006

e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Business hours: mon-fri 07:30-15:30 h