УСПЈЕШАН ПОСТУПАК ЕКСПРОПРИЈАЦИЈЕ ЗА ХЕ „ДАБАР“

Представници Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) разговарали су 27. јуна 2018. године у Невесињу са представницима ове локалне заједнице и хидроелектрана на Требишњици и Дабар о поступку експропријације који се спроводи за потребе Хидроелектране Дабар.


 

Ријеч је о једном од највећих хидроенергетских објеката у Српској, али и једном од најобимнијих послова експропријације који се за сада одвија без проблема.
На састанку је било ријечи и о сарадњи Општине Невесиње са Подручном јединицом РУГИПП-а у овој херцеговачкој општини, а све како би та сарадња у наредном периоду била боља и ефикаснија, у обостраном интересу и интересу грађана.


Састанку који је одржан у просторијама Општинске управе Невесиње присуствовали су, у име РУГИПП-а: помоћник директора за економско-финансијске послове Драган Станковић, помоћник директора за послове надзора Мирко Стојчиновић, начелник Одјељења за експропријацију Ненад Бајић, те шеф Подручне јединице Невесиње Радован Радуловић.
У име локалних власти састанку су присуствовали начелник општине Невесиње Миленко Авдаловић, предсједник Скупшине општине Невесиње Момчило Вукотић, извршни директор за производњу и техничке послове Хидроелектране на Требишњици и народни посланик Илија Таминџија, те директор Хидроелектране „Дабар“ Жељко Зубац.

 

Галерија слика 

FaLang translation system by Faboba

Contact information

Republic of Srpska
Republic administration for geodetic
and property affairs

Trg Republike Srpske No. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Fax: +387 51 318 006

e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Business hours: mon-fri 07:30-15:30 h