СТУДЕНТИМА ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ ДОДЈЕЉЕНИ СЕРТИФИКАТИ

Студентима Правног факултета Универзитета  у Источном Сарајеву, сједиште Пале и Одјељење у Бијељини, у понедјељак и уторак, 12. и 13. октобра 2020. године додијељени су сертификати о успјешно обављеној стручној пракси у Републичкој управи за геодетске и имовинско-правне послове.

Студентима су сертификате уручили замјеник директора Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИПП) Срђан Радуљ и декан Правног факултета проф. др Горан Марковић .

 

 

Током обављања стручне праксе студенти су имали прилику да се упознају са радом писарнице, начином вођења земљишно-књижне и катастарске евиденције, затим катастром непокретности, књигом уложених уговора о откупу станова, пословних простора и гаража, као  и другим евиденцијама о непокретностима и рјешавању имовинско-правних односа.

Подсјећамо да РУГИПП и Правни факултет Универзитета у Источном Сарајеву имају потписан споразум о сарадњи којим је између осталог предвиђено и обављање стручне праксе.  Према истом споразуму студенти су и током 2019. године обавили стручну праксу у РУГИПП-у.

 

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

FaLang translation system by Faboba

Contact information

Republic of Srpska
Republic administration for geodetic
and property affairs

Trg Republike Srpske No. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Fax: +387 51 318 006

e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Business hours: mon-fri 07:30-15:30 h