ЗАВРШНИ САСТАНАК СА ЕВАЛУАТОРИМА ЦИЛАП ПРОЈЕКТА

 

Директор Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове Босиљка Предраговић учествовала је у Сарајеву 28. септембра 2018. године на завршном састанку у вези са евалуацијом донаторског пројекта за унапређење земљишне администрације у БиХ „ЦИЛАП“.

 

 

На састанку су представљени резултати Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове постигнути у оквиру „ЦИЛАП“ пројекта, међу којима се највише истичу Регистар цијена непокретности и Адресни регистар.

 

Евалуатори „ЦИЛАП“ пројекта Божена Липеј и Свенд Ерик Соренсен истакли су предности свих шест компоненти пројекта те дали смјернице за наставак пројектних активности.

 

Поред евалуатора учесници састанка били су Анђа Зимић, директорица „ЦИЛАП“ пројекта, представници Амбасаде Шведске у БиХ Марие Бергстром и Недим Буквић, Жељко Обрадовић, директор Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове и Денис Тубачић, координатор пројекта „ЦИЛАП“ за Федерацију БиХ.

 

Предраговићева се захвалила представницима Амбасаде Шведске и „ЦИЛАП“ пројекта као и евалуаторима на досадашњој подршци и сарадњи из које је кроз имплемнетацију „ЦИЛАП“ пројекта унапријеђен рад Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове кроз све компоненте пројекта, чији резултати су најбитнији крајњим корисницима односно грађанима Републике Српске.

 

 

Галерија слика

FaLang translation system by Faboba

Contact information

Republic of Srpska
Republic administration for geodetic
and property affairs

Trg Republike Srpske No. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Fax: +387 51 318 006

e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Business hours: mon-fri 07:30-15:30 h