Архива вијести

Filter
 • ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДЕ - ПАЛЕ

   Предмет јавног позива је куповина пословно-стамбеног објекта, самостално изграђеног у Општини Пале за потребе Републичке управе за геодетске и имовинско–правне послове Републике Српске.

 • ОГЛАС ЗА ИЗРАЖАВАЊЕ ИНТЕРЕСА - ЛАКТАШИ

   

  Консултантске услуге ("Услуге") укључују рад у Комисијама за излагање на јавни увид података о непокретностима и угврђивање права на непокретностима (у даљем гексту:"Комисије"), с циљем успостављања катастра непокретности, као јединствене евиденције о непокретностима у Републици Српској.

 • ЗАХТЈЕВ ЗА ИЗРАЖАВАЊЕ ИНТЕРЕСА (КОНСУЛТАНТСКЕ УСЛУГЕ ) - БРАТУНАЦ

   Консултантске услуге (“Услуге”) укључују рад у Комисијама за излагање на јавни увид података о непокретностима и утврђивање права на непокретностима (у даљем тексту: ”Комисије”), с циљем успостављања јединственог катастра непокретности у Републици Српској.

 • ОСНОВАНА ЖЕНСКА МРЕЖА РУГИПП-а и ФУЗГИПП-а

  Уз директну подршку шведског донаторског пројекта за унапређење земљишне администрације у БиХ „ЦИЛАП“, 19. јуна 2017. године у Мостару, основана је „Женска мрежа запосленица/упосленица у РУГИПП/ФУЗГИПП“.

 • ЗАХТЈЕВ ЗА ИЗРАЖАВАЊЕ ИНТЕРЕСА (КОНСУЛТАНТСКЕ УСЛУГЕ)

  Консултантске услуге (“Услуге”) укључују рад у Комисијама за излагање на јавни увид података о непокретностима и утврђивање права на непокретностима (у даљем тексту: ”Комисије”), с циљем успостављања јединственог катастра непокретности у Републици Српској.

FaLang translation system by Faboba

Contact information

Republic of Srpska
Republic administration for geodetic
and property affairs

Trg Republike Srpske No. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Fax: +387 51 318 006

e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Business hours: mon-fri 07:30-15:30 h