Архива вијести

Filter
 • СТУДЕНТИМА ГЕОДЕЗИЈЕ ОМОГУЋЕНА ПРАКСА У РУГИПП-у

  Вршилац дужности директора Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове Босиљка Предраговић и декан Архитектонско-грађевинско-геодетског факултета Универзитета у Бањалуци Бранкица Милојевић потписали су 15. децембра . 2017. године у Бањалуци споразум о сарадњи Управе и факултета.

 • СВАКА ТРЕЋА ЖЕНА ВЛАСНИЦА НЕПОКРЕТНОСТИ

  У оквиру реализације шведског донаторског пројекта за унапређење земљишне администрације у БиХ, а у сарадњи са Републичком управом за геодетске и имовинско-правне послове и Федералном управом за геодетске и имовинско-правне послове, 12. децембра 2017. године у Сарајеву, одржана је прва конференција у Босни и Херцеговини о равноправности жена и мушкараца у области имовинско-правних односа.

 • ОМОГУЋЕН ПРИСТУП ПОДАЦИМА ИЗ РЕГИСТРА ЦИЈЕНА НЕПОКРЕТНОСТИ

  Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове представила је 29. новембра 2017. године у Бањалуци Регистар цијена непокретности, те јавности омогућила приступ одређеним подацима из Регистра.  

 • ОГЛАС ЗА ИЗРАЖАВАЊЕ ИНТЕРЕСА (КОНСУЛТАНТСКЕ УСЛУГЕ) - ЛАКТАШИ - КАТАСТАРСКЕ ОПШТИНЕ КРНЕТЕ И МИЛОШЕВЦИ

  Консултантске услуге ("Услуге") укључују рад у Комисијама за излагање на јавни увид података о непокретностима и угврђивање права на непокретностима (у даљем гексту:"Комисије"), с циљем успостављања катастра непокретности, као јединствене евиденције о непокретностима у Републици Српској.

 • ПРЕДСТАВЉАЊЕ РЕГИСТРА ЦИЈЕНА НЕПОКРЕТНОСТИ

  Републичка управа за геодетске и имовинско-правне послове представиће 29. новембра 2017. године у Бањалуци Регистар цијена непокретности, након чега ће oдређени подаци из Регистра, посредством интернета, бити јавно доступни.   

FaLang translation system by Faboba

Contact information

Republic of Srpska
Republic administration for geodetic
and property affairs

Trg Republike Srpske No. 8
78 000 Banja Luka

Tel: +387 51 338 000
Fax: +387 51 318 006

e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Business hours: mon-fri 07:30-15:30 h